Sådan sparer du penge på fodbold-streaming

Det er dyrt at streame fodbold, men ikke desto mindre kan der være penge at spare, hvis du sætter dig ind i dine muligheder. Her får du svar på, hvordan du kan reducere omkostningerne til fodbold-streaming hver måned.

Det er dyrt at være fodboldfan. Ikke nok med, at du skal bruge penge på merchandise, som er dyrt nok i sig selv, medmindre du køber det på tilbud, så skal du også bruge penge på at se kampene fra alle de forskellige ligaer – og det bliver kun dyrere, hvis du samtidig streamer ligaer fra andre lande.

Hvis du skal have et streamingabonnement til alle tjenesterne, så skal du af med omkring 800 kr. om måneden, og det er altså en forholdsvist stor udgift på årlig basis. Dog er der mulighed for at spare penge, når du streamer fodbold, hvis du kigger de forskellige tilbud efter i sømmene og samler alle dine løsninger i én tjeneste.

Saml det hele i én streamingpakke

Du kan eksempelvis købe en streamingpakke fra Allente, som koster lige over 650 kr. om måneden. Det er en besparelse på omkring 150 kr. på månedlig basis – eller hele 1.800 kr. om året, som du kan bruge på andre og mere spændende ting. Selvom der naturligvis ikke er meget, der er mere spændende end fodbold.

Med Allente kan du samtidig også se Discovery-kanalerne Kanal 4, Kanal 5, Canal 9 og 6’eren, ligesom du får adgang til Viaplay Total, der gør det muligt at streame fodbold i Ultra HD. Det perfekte valg, hvis du også vil kunne se, hvad tilskuerne spiser ude på lægterne. Selvom det naturligvis er bolden, der bør være i fokus.

Få adgang til fodboldstreaming gratis

Selvom det er dyrt at se fodbold online, så er det faktisk muligt at streame fodbold gratis – også uden at bryde loven ved at bevæge dig ind på suspekte sider. Du kan eksempelvis oprette et abonnement hos en streamingtjeneste, som tilbyder den første måned gratis. Det giver dig mulighed for at beslutte dig for, hvorvidt du vil fortsætte abonnementet eller stoppe det.

Typisk er der ingen binding, og det betyder altså, at du ikke skal have penge op af lommen for at prøve tjenesten af. Du kan altid vælge at fortsætte dit abonnement, hvis du er tilfreds med tjenesten, men du kan også vælge at fortsætte dit abonnement hos en anden udbyder, hvor du igen kan få en gratis prøveperiode.

Det kan måske diskuteres, om det er etisk korrekt på den måde at gå efter de gratis prøveperioder, men når det ikke er ulovligt, gør du ikke noget galt – og det kan jo være, at du vender tilbage som kunde, hvis du har været tilfreds med tjenesten. Det er trods alt dét, der er meningen med at tilbyde en gratis prøveperiode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like